Michiels Ecobouw pelletketels utrechtMichiels Ecobouw: de specialist in duurzame technieken en pelletketels voor Utrecht en omgeving.

Contactgegevens:

Michiel Baelde
Graaf Floris V weg 37-18
3739 NC  Hollandsche Rading (Utrecht)
Tel: 035 – 888 32 04
Mob: 06 – 414 713 00

Email: info@michiels-ecobouw.nl
Website: www.michiels-ecobouw.nl

Michiels Eco Bouw is een idealistisch allround installatiebedrijf met drie hoofdactiviteiten:

  • Alternatieve energie
  • Isolatie
  • Duurzame nieuwbouw en renovatie

 Michiels-ecobouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en adviseren over duurzame energiesystemen zoals warmtepompen, hout (cv) kachels, pelletketels, zonnepanelen en verschillende vormen van isolatie. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met vloer- en wandverwarming. Om deze systemen aan te kunnen leggen, doe ik alle noodzakelijke verbouwingen, zoals vloeren leggen, schoorstenen maken, keukens en badkamers herinrichten enz., dit alleen of samen met andere zzp’s.

Het contact met de klant en een goede samenwerking vind ik belangrijk. Ik kijk en denk graag mee naar de mogelijkheden het huis zowel visueel als praktisch meer naar de zin van de klant te maken. Ik geef een eerlijk advies los van mijn eigen belangen. Ook sta ik er voor open dat de klant mee werkt met de klus. Ik heb een open en flexibele instelling waardoor ik alle vaardigheden die ik bezit op een creatieve wijze kan inzetten en combineren.